Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Παραμένει σε αγωνιστική εγρήγορση παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Handball Premier…

Η Handball Premier μπορεί να έχει διακοπεί μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του ΕURO 2020 ωστόσο, οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ανάμεσα τους και ο ΑΣΕ Δούκα, προσπαθούν να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Η περασμένη εβδομάδα έκλεισε με δυο φιλικά παιχνίδια για τους «μπλε» οι οποίοι υποδέχτηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, την ΑΕΚ και τον Άρη Νίκαιας ενώ σε ίδιους ρυθμούς θα κινηθούν και αυτή την εβδομάδα.

XNT_5633.JPG

Ο Κωστής Μπούνας θέλει να δουλέψει πάνω στη βελτίωση των παικτών του σε τομείς που έχουν δείξει αδυναμίες και παράλληλα η ομάδα να μπορέσει να αποκτήσει την ανάλογη «χημεία» και αγωνιστική ταυτότητα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. «Στο διάστημα της διακοπής το ζητούμενο για εμάς είναι να δώσουμε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς της φυσικής κατάστασης και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε κάποια τεχνικοτακτικά ζητήματα σε επίθεση και άμυνα, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προς αυτήν την κατεύθυνση δώσαμε ήδη δυο φιλικά με ΑΕΚ και Άρη Νίκαιας, ενώ θα ακολουθήσουν αλλά δυο – το ένα σίγουρα με την ΑΕΚ και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή. Στα δυο φιλικά που δώσαμε σε δυο διαδοχικές μέρες αγωνίστηκαν δυο διαφορετικές ομάδες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από όλους τους αθλητές και την προσπάθεια τους. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια το ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η στόχευση σε επιμέρους αγωνιστικούς τομείς που θα μας βοηθήσουν στη δύσκολη πορεία του πρωταθλήματος», δηλώνει ο προπονητής του Δούκα.

XNT_5991

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων μετρά δύο νίκες κόντρα σε ΧΑΝΘ και Δράμα ’86 και δύο ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η Handball Premier επαναρχίζει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη με τον Γιώργο Τόμπρο και τους συμπαίκτες του να υποδέχονται την Κυριακή (4/11) στις 5 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ, σε μια αναμέτρηση η οποία θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση.