Skip to main content

Μπάσκετ Ανδρών: Κρόνος Αγ. Δημητρίου – ΑΣΕΔ, απόψε (11/04) και ώρα 20:30 στο νέο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, για τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά!

ΑΣΕΔ και Κρόνος Αγίου Δημητρίου διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους απόψε, Πέμπτη 11/04 και ώρα 20:30 στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας!

Στο πρώτο ματς, η ομάδα του Γιάννη Αβραμίδη επιβλήθηκε του Κρόνου με σκορ 70-63 μέσα στο Δαΐς, έκανε 1-0 τις νίκες της και πλέον χρειάζεται ακόμη μία για να προκριθεί στην επόμενη φάση των play off (ημιτελικά) ανόδου στη Β’ Εθνική, καθώς η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες!

Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι καθώς ο Κρόνος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του, εκεί που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος υποχρέωσε τους “μπλε” σε ήττα με σκορ 95-93.

Σε περίπτωση που ο ΑΣΕΔ ηττηθεί στο αποψινό ματς, οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους την προσεχή Δευτέρα 15/04 και ώρα 20:30 στο Δαΐς, με τον νικητή να προχωράει στα ημιτελικά, εκεί που περιμένει ήδη η ΑΕ Πικερμίου.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!