Skip to main content

Μπάσκετ Ανδρών: Ο ΑΣΕ Δούκα «παίζει τα ρέστα του» κόντρα στο Πικέρμι. Την Τετάρτη (24/4) στις 20.00 ο δεύτερος ημιτελικός του 2ου Ομίλου της National League 2…

Από το Δαΐς περνά η πρόκριση στα τελικά της ανόδου στον 2ο Όμιλο της National Legue 2. Ο ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη (24/4) στις 20.00, το Πικέρμι, στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού και μοναδικός του στόχος είναι η νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου.

Η ομάδα του Γιάννη Αβραμίδη έπειτα από την ήττα (87-69) στον πρώτο αγώνα της περασμένης Κυριακής, βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο όμως, όλοι στο «μπλε» στρατόπεδο είναι έτοιμοι για να παλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα και να ισοφαρίσουν σε 1-1 τη σειρά των αγώνων.

Ο αθλητής του Δούκα, Γιώργος Ζαβιτσάνος στις δηλώσεις το για το αυριανό ματς, τόνισε: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση καθώς δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι αλλά είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να οδηγήσουμε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι“.