Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Παίδων: Κυπελλούχος ο ΑΣΕΔ στην κατηγορία Κ-14, νίκησε με σκορ 5-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων στον μεγάλο τελικό!!

Σημαντική επιτυχία σημείωσε χθες βράδυ η ποδοσφαιρική ομάδα των Κ-14 η οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣΣ κερδίζοντας με σκορ 5-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!!

Οι αθλητές του Διονύση Νικολακόπουλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1) με αυτογκόλ του Πανούση στα πρώτα λεπτά του τελικού, κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και να κλείσουν προηγούμενοι το ημίχρονο με σκορ 2-1, με τέρματα που σημείωσαν οι Πανούσης και Ασλανίδης!!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “μπλε” μπήκαν δυνατά στο ματς σκοράροντας νωρίς με τον Μαδέλα για το 3-1 ενώ στη συνέχεια, οι Ασλανίδης (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και Μιχάλας (σουτ σε κενό τέρμα) διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 που χάρισε στη συγκεκριμένη φουρνιά αθλητών το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο καθώς πέρυσι είχαν αναδειχθεί Κυπελλούχοι της κατηγορίας Κ-13!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαδέλας αναδείχθηκε MVP του τελικού!

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και το προπονητικό team του ΑΣΕΔ για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και στην ομάδα του Κένταυρου για την πορεία της στη διοργάνωση!