Skip to main content

Μπάσκετ Παίδων: Ο ΑΣΕΔ νίκησε την Ολυμπιάδα Παπάγου με 109-58 και τερμάτισε στην 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στην αναμονή λόγω… κορονοϊου για τα ημιτελικά με ΑΕΚ…

Η κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα Μπάσκετ Παίδων ολοκληρώθηκε και ο ΑΣΕ Δούκα τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 43 βαθμούς. Με μια μόλις ήττα στο παθητικό του και 21 νίκες, οι «μπέμπηδες» του Παναγιώτη Δημητρίου αποδεικνύουν ότι φέτος είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και από εκεί να «σφραγίσουν» και το εισιτήριο για την Τελική Πανελλήνια Φάση της φετινής χρονιάς.

Στο χθεσινό (10/03) τελευταίο παιχνίδι, οι «μπλε» επικράτησαν άνετα εκτός έδρας της Ολυμπιάδας Παπάγου με 58-109 σε μια αναμέτρηση όπου ο ΑΣΕΔ ήταν κυρίαρχος απο την αρχή μέχρι το φινάλε.

Από την 1η θέση λοιπόν της βαθμολογίας, ο Δούκας θα περιμένει πλέον τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τα μέτρα πρόληψης με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 (κορονοϊού) και δεδομένου ότι η Τελική Φάση του πρωταθλήματος Παίδων είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο, η ΕΣΚΑ αποφάσισε την αναβολή των αναμετρήσεων των πλέι οφ έως την Τετάρτη 25/03 και όπως γνωστοποίησε μετά το πέρας της προκαθορισμένης ημερομηνίας, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την διεξαγωγή του εν λόγω Πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι στην α’ φάση των πλέι οφ ο 1ος ΑΣΕΔ θα αντιμετωπίσει την 4η ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες «κουβαλούν» στα ημιτελικά τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την πρόκριση στους τελικούς θα πάρει όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Ο Δούκας έχει μέχρι στιγμής δύο νίκες επί της ΑΕΚ και χρειάζεται μια ακόμα επικράτηση για να βρεθεί στα τελικά όπου εκεί θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟ – Περιστέρι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου έχουν ως εξής:

ΑΣΚ ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ – ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 99-87

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 58-109

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 75-50

ΑΟ EΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 53-91

ΕΚΠΑΙΔ/ΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ 62-80

Α.Ε.Κ. – ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 75-61

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

1.ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 43

2.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ 43

3.ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 39

4.Α.Ε.Κ. 37

–   –   –   –   –   –   –   –   –  –  –  –  –  –

5.ΕΚΠΑΙΔ/ΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 33

6.ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ. 33

7.ΑΣΚ ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ 32

8.ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠ. 30

9.ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 29

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

10.ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 28

11.ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 25

12.ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 24