Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Λάβετε θέσεις!!! Σε κυκλοφορία τίθενται τα εισιτήρια των αγώνων του 7ου προκριματικού ομίλου του Champions League (Δαΐς, 21-22-24 Αυγούστου)

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων που αφορούν στους αγώνες του έβδομου προκριματικού ομίλου του Uefa Futsal Champions League!!!

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του ομίλου “G” στον οποίο συμμετέχει και ο ΑΣΕΔ ως Πρωταθλητής της χώρας μας – μαζί με τους πρωταθλητές Κύπρου, Αυστρίας και Ανδόρας – διεξάγονται στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς το 3μερο 21, 22 και 24 Αυγούστου…

Έτσι, οι φίλοι των “μπλε” αλλά και γενικότερα οι φίλοι του Ελληνικού futsal θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μας με στόχο να εξασφαλίσει – για πρώτη φορά στην ιστορία της – την πρόκριση της στην επόμενη φάση (mail round) της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης…

Για να συμβεί αυτό, παρακαλούμε πατήστε εδω προκειμένου να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το εισιτήριο σας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι διατίθενται εισιτήρια, ως εξής:

Εισιτήρια Διαρκείας για όλες τις ημέρες κόστους 20€

Εισιτήρια Διαρκείας για τους συγγενείς των αθλητών του ΑΣΕΔ 1+1 Δώρο (δηλ. 50 διπλά)

Δωρεάν 40 εισιτήρια για παιδιά και μέλη των ακαδημιών του ΑΣΕΔ

Εισιτήρια για την κάθε αγωνιστική ημέρα κόστους 10€

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και η παραλαβή τους θα γίνεται την ημέρα των αγώνων από τα εκδοτήρια του Δαϊς δείχνοντας απαραίτητα την αστυνομική σας ταυτότητα καθώς επίσης και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο για τους ενήλικες. Οι ανήλικοι (12-15 ετών) πρέπει να προσκομίσουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών.Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ αλλά και της επίσημης χωρητικότητας του Δαΐς, στις εξέδρες μπορούν να βρίσκονται μέχρι 300 φίλαθλοι (δηλ. το 60% της συνολικής χωρητικότητας).

Για περισσότερες πληροφορίες και προκράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: info@oli.team

Λάβετε θέση!!!