Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Εκτός έδρας νίκη με σκορ 7-2 για τον ΑΣΕΔ στον αναβληθέντα αγώνα της 13ης αγωνιστικής κόντρα στην Κόμπρα!

Με νίκη ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Κόμπρας η ανδρική ομάδα Futsal του Συλλόγου μας, πριν λίγη ώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα. Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (εξ αναβολής) με τον ΑΣΕΔ να κερδίζει 7-2 και να προσθέτει το τρίποντο της νίκης στο “σακούλι” του μειώνοντας την διαφορά του από την ΑΕΚ στον ένα βαθμό, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου…

Ακολουθεί η βαθμολογία της Futsal Super League (σε 15 αγώνες)

Στο αγωνιστικό μέρος, οι “μπλε” εμφανίστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα, μπήκαν μουδιασμένοι στο ματς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (1-0) μόλις στο 2′. Ωστόσο, αντέδρασαν άμεσα, και με τους Martins στο 5′ και Τσίνα στο 9′ μετέτρεψαν το 1-0 σε 1-2 ενώ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχαν καταφέρει να “κλειδώσουν” τη νίκη σημειώνοντας ακόμη τρία τέρματα (Καραβίδας και Martins στο 15′, Γρηγοράκος στο 20′) για το 1-5!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι πρώτοι μειώνοντας σε 2-5 στο 29′ αλλά οι πρωταθλητές “απάντησαν” με τους Βλάχο στο 30′ και Τσίνα στο 36′ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-7 στο πρώτο επίσημο ματς του ΑΣΕΔ μετά την επέλαση του χιονιά που τόσο έπληξε το σύλλογο…

ΑΣΕ Δούκα (Μοστριός, Κουτσιλάς): Ζέρβας, Σόουζα Μάρτινς (2), Κονδυλάτος, Καραβίδας (1), Σεΐτι, Καράμπελας, Σκέντο, Βλάχος (1), Τσίνας (2), Γρηγοράκος (1), Φλώρος, Πάνου, Θανασάη, Κανέλλος.